El MaFiJa

Taková normílní rodinka

Mexické Burritos

20 listopad 2010, kategorie Recepty

tortilly
červené fazole
cibule
česnek
zelená maďarská paprika
protlak či červená omáčka na těstoviny
gril mexiko koření
cherry rajčátka
okurka
ledový salát
olivový olej
kukuřice
kysaná smetana
sůl
sýr nastrouhaný
nasekaný koriandr (nemusí být)

Fazole namočíme den předem do vody. Druhý den vodu slijeme a uvaříme je v nové vodě. Přidáme majoránku, saturejku a kmín a vaříme. Po chvíli přidáme kousek řasy kombu a uvaříme doměka.
Na oleji osmažíme cibuli, přidáme zeleninu, fazole, protlak a koření.
Ledový salát, rajčata nakrájíme keramickým nožem na nudličky, okurky na kostičky a cibuli na slabé plátky. Trošku osolíme a zakapeme olejem a promícháme rukama.
Na tortilu doprostřed dáme směs, na ní kysanou smetanu a trochu nastrouhaného sýra, překlopíme obě strany a převrátíme tortilu. Hořejšek ozdobíme kysanou smetanou a posypeme salátem a strouhaným sýrem.

Komentáře jsou uzavřeny

Nejdražší pistácie Thajské Pad Thai