kuřecí maso v bramboráku (kinder bramborák)
vykoštěné kuřecí stehna – na okořenění sůl a nějaké koření, např. kuře 7 bylin
těsto na bramboráky (brambory, sůl, majoránka, mouka, vejce, česnek
olej na smažení
Brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Osolíme, okořeníme, přidáme rozmačkaný česnek, celá vejce a promícháme. Zahustíme moukou tak, aby vzniklo těsto jako na bramboráky.
Plátky masa naklepeme, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozehřejeme olej, na něm opečeme maso z obou stran a vyndáme z pánve. Pak na pánev naběračkou nalijeme trochu těsta a upravíme tak, aby vznikla placka o málo větší než je maso. Na těsto položíme plátek opečeného masa a zalijeme dalším těstem. Opečeme z obou stran dozlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou

Komentáře jsou uzavřeny