Panang Curry
Panang Curry pasta – menší PL, spíše později přidávat
maso (kuřecí, vepřové)
zelenina dle výběru (cibule, cuketa, mrkev)
žampióny
rýže
olej
kokosové mléko
Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme panang pastu. Chvíli opekáme, až se pasta rozpadne. Pokud budeme dělat s masem přidáme v této fázi maso a chvíli opékáme s pastou než se maso zatáhne.
Poté přilijeme kokosové mléko asi 400ml a rozmícháme. Přihodíme nakrájenou zeleninu a dusíme do změknutí masa či zeleniny.
Někde jsem četla přidávat sojovku či rybí omáčku, možná příště zkusím, ale i takto to bylo výborné.

Komentáře jsou uzavřeny
Almond Crossaint Cake pops - Vánoční cukroví, které umí výborně Eliška