El MaFiJa

Taková normílní rodinka

Krkovice zapečená v jogurtové marinádě

4 květen 2019, kategorie Recepty

5 plátků krkovice bez kosti
velký tučný jogurt (400 ml)
sůl, 1 lžička grilovacího koření a 1 lžička koření steak od Antonína
50 ml vody
máslo
brambory

Krkovici naklepeme a malinko osolíme. Jogurt dáme do misky a rozmícháme v něm koření. Vymažeme pekáč, na plátek krkovice naneseme jogurt a položíme jogurtovou plochou na dno pekáče. Toto uděláme se všemi plátky a zbytek jogurtu namažeme na plátky z vrchu. Podlejeme 50ml studené vody, trochu rozmícháme a dáme do trouby odkryté péct na 180st na cca 60-75min do doby než bude maso měkké. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře jsou uzavřeny

Mexická fazolová polévka Nádivka